MENIU

Žiūrovų akimis: „Veiksmas verda jau nuo pat įėjimo“

2020-01-27

Sausio 26 dieną dalyvavau Fashion Bazaar renginyje. Mėgstu išskirtinius, Lietuvoje kurtus drabužius, aksesuarus bei avalyne, todėl buvo įdomu apsilankyti vietoje, kuri subūrė nemažai kūrėjų po vienu stogu. 

Kas pirmiausia krito į akis, veiksmas verda jau nuo pat įėjimo. Kiekvienas kūrėjas kviečia prieiti, noriai pasakoja apie savo kolekcijas ir sezono naujienas. Drąsiai leidžia tikrinti gaminių kokybę bei matuotis patikusius daiktus. 

Nusileidus į apačią laukė dar daugiau ryškių spalvų ir pasirinkimo. Visi „Avia Solutions Group“ arenos praėjimai buvo sausakimši, vietomis teko palaukti, kol gavau galimybę prieiti arčiau patikusio drabužio.

Prie rūbinės vyko seminaras, kurio metu pasakojo apie populiariausias klaidas renkantis aksesuarus ir drabužius. Buvo įdomu pasiklausyti, nes atradau ką galima pakeisti, kad atrodyti geriau, stilingiau.  

Kas man pasirodė fainiausia, kad renginys subūrė labai skirtingus žmones. Buvo nemažai jaunų mamų su vežimais, kurios ieškojo kažko išskirtinio savo vaikams. Taip pat nemažai buvo brandaus amžiaus mamų su dukromis. Net mačiau kelis šuniukus su savo šeimininkais. Kai matai tiek skirtingų žmonių, supranti, kad toks renginys yra įdomus visiems.  

Likau labai patenkinta. Dauguma vakar buvusių kūrėjų turi tik internetines parduotuves, todėl šaunu kad galėjau prieiti ir iš arti pamatyti tai, ką senai norėjau įsigyti. 

Nuotraukos ir tekstas: Aliona Lušinskaja