MENIU

Žiūrovų akimis: „Salės energija tiesiog sprogo“

2020-03-02

Šių metų vasario 27 dieną „Avia Solutions Group“ arenoje vyko Max Barskih koncertas. Jei esate užkietėję Eurovizijos fanai bei stebite naujienas, šį atlikėją žinosite iš 2012 metų dainos „Dance“, kuri dalyvavo Ukrainos atrankose. Eidama į koncertą susipažinau su atlikėjo dainomis ir nustebau, kad daugumą jų jau žinau!

Pasaulinio turo koncertas „Nezemnaya“ pavadintas viena populiariausia atlikėjo daina, kurią per du mėnesius atsisiuntė 200 000 žmonių, o radijo stočių topuose laikėsi ne vieną savaitę. Pats atlikėjas koncerto metu minėjo, jog tikisi, kad susirinkusieji užsimirštų, įsijaustų ir maksimaliai atsipalaiduotų. Tiek laimingų veidų, kiek šį nepaprastą ketvirtadienio vakarą, vienoje vietoje dažnai nepamatysi.

Žiūrovų laukė pašėlęs, smagus, romantiškas, energingas ir svarbiausia – labai tikras ir nuoširdus koncertas su garsiausias Max Barskih hitais. Atlikėjas atidavė visą savo energiją susirinkusiems - nusėdėti vienoje vietoje nebuvo įmanoma ir salė greitai virto didele šokių aikštele.

Specialus ekranas, kuris leido matyti viską, sekė kiekvieną atlikėjo judesį. Užburiantis apšvietimas, specialieji efektai bei puikiai paruoštas šou tik dar labiau sustiprino dalyvavimo efektą ir bendrumo jausmą - kiekvienas galėjo pasijusti tarsi diskotekoje su tūkstančiu bendraminčių.

Koncertui pasibaigus žmonės neskubėjo link išėjimo, o kvietė atlikėją dar kartą užlipti ant scenos. Maxui užlipus dar kartą, salės energija tiesiog sprogo. Atlikėjas pakartojo dar dvi dainas -  garsiausius hitus. Visi dainavo kartu, todėl pats atlikėjas tiesiog šypsojosi ir džiaugėsi tokia žmonių reakcija. Publika būtų prašiusi dar ir dar pakartojimų, deja, net geriausi dalykai turi kažkada baigtis.

Nuotraukos ir tekstas: Miglė Matijošiūtė