MENU
Vyrų rinktinės kontrolinės rungtynės: ABONEMENTAS (11,18,19d.)
11 August, 2022
(Thursday)
Event finished
Vyrų rinktinės kontrolinės rungtynės: ABONEMENTAS (11,18,19d.)

Svarbiausioms šių metų krepšinio batalijoms besiruošianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sužais net devynis kontrolinius mačus. Rugpjūčio viduryje Kazio Maksvyčio kariauna atvyksta į Vilnių ir „Avia Solutions Group“ arenoje sužais net trejas rungtynes.

Rugpjūčio 11 d. Lietuvos rinktinė varžysis su Suomijos komanda, rugpjūčio 18 d. į sostinę atvyks viena Europos čempionato favoričių Ispanijos rinktinė, o rugpjūčio 19 d. laukia akistata su Nyderlandais. 

Ištikimiausi Lietuvos krepšinio aistruoliai gali įsigyti bendrą bilietą į visas tris dvikovas Vilniuje bei stebėti rinktinės pasirodymus pigiau! 

Vasara lietuviai tęs atranką į 2023 metais vyksiančią Pasaulio taurę, o rugsėjo 1 d. Vokietijoje, Kelne pradės mūšius dėl „EuroBasket“ trofėjaus! 

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė „EuroBasket“ B grupėje varžysis su Prancūzija, Bosnija ir Hercegovina, Slovėnija, Vengrija ir turnyro šeimininke Vokietija. 

Pasaulio taurės finalinis etapas startuos 2023-ųjų rugpjūtį ir vyks net trijose šalyse – Japonijoje, Indonezijoje ir Filipinuose. 

Renginio dieną bilietai brangs.