MENU
Cirque du Soleil - OVO
9 June, 2023
(Friday)
Event finished
Cirque du Soleil - OVO

Cirque du Soleil -  OVO

Didžiausia pasaulio cirko trupė „Cirque du Soleil“ turi puikių naujienų – kitą vasarą sugrįš į Lietuvą. Didžiulio susidomėjimo sulaukiantis cirkas mūsų šalyje lankysis jau septintą kartą, o kitų metų birželio 8-11 dienomis Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje surengs magiškąjį šou OVO. Bilietų prekyba startuoja gruodžio 7 d.

Pirmą kartą 2009 metais Kanadoje pristatytą OVO šou gyvai matė jau per 7 milijonus žmonių 155-iuose miestuose, 26-iose šalyse. OVO – tai spalvinga ir jaudinanti kelionė po vabzdžių pasaulį, kupiną nuolatinio veiksmo ir trykštančios energijos.

Šou nagrinėja biologinės įvairovės grožį, todėl, šalia nuostabių akrobatinių triukų, žiūrovai susipažįsta su kiekvieno iš veikėjų asmenybe ir skirtingų vabzdžių rūšių galimybėmis. OVO trupėje dirba 100 žmonių iš 25 valstybių, o pats šou pavadinimas reiškia „kiaušinis“ portugalų kalba, nes kiaušinis yra gyvybės simbolis.

Energija trykštanti „Cirque du Soleil“ trupė į Lietuvą atvyks 2023 metų birželio 8-11 dienomis. Per keturias dienas planuojama surengti net penkis OVO šou pasirodymus.

Monrealyje įkurtas „Cirque du Soleil“ iš gatvės akrobatų grupės išaugo į didžiausią pasaulio cirko trupę. Kanados organizacija per beveik 40 metų gyvavimo laikotarpį tapo pramogų rinkos lyderiais, kuriančiais pasaulinio lygio patirtis šešiuose žemynuose. Nuo cirko įkūrimo, „Cirque du Soleil“ šou jau gyvai matė per 220 milijonų žmonių septyniasdešimtyje šalių.

Visus septynis „Cirque du Soleil“ vizitus Lietuvoje organizuojanti įmonė „Seven Live“ taip pat praneša, kad šįkart laimė išvysti garsiausią pasaulio cirko trupę nusišypsojo ne tik mums, bet ir kaimynams. Birželio 1-4 dienomis OVO šou vyks Taline, Estijoje, o birželio 15-18 dienomis – Rygoje, Latvijoje.

Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje praeityje jau parodyti cirko šou „Saltimbanco“, „Alegria“, „Quidam“, „Varekai“, „Toruk – the First Flight“ ir šią vasarą vykęs „Corteo“. Juos didžiausioje sostinės arenoje matė per 120 tūkst. žiūrovų. Bilietus į OVO šou platina Bilietai.lt, o juos įsigyti galėsite nuo gruodžio 7 dienos.

Durys atidaromos: 60 min. iki renginio
Renginio trukmė: 2 val.
Pertraukos: nėra
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 2 metų amžiaus (neužimant papildomos vietos)
Amžiaus cenzas: nėra
Nuolaidos: netaikomos