MENU
Home Alone Live in Concert
16 December, 2023
(Saturday)
Event finished
Home Alone Live in Concert

 Panda Concert ir  © 1990 Twentieth Century Fox pristato:

HOME ALONE LIVE IN CONCERT

DALYVAUJA:

Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras ir Kauno valstybinis choras

Dirigentas - BEN PALMER

 

Gruodžio 16 d. (šeštadienis) 2023, ASG Arena, Vilnius

 

Daugelis iš mūsų neįsivaizduojame Šv. Kalėdų be legendinio “Home Alone” (“Vienas Namuose”) filmo ir jo pagrindinio herojaus – žaismingo ir ryžtingo berniuko vardu Kevinas. Šis šventinis hitas pelnė tarptautinį visų tėvų ir vaikų pripažinimą, meilę, užėmė ypatingą vietą visų žiūrovų širdyse, tapdamas tikra kalėdine klasika! ‘’Vienas Namuose’’ jau 33 metus yra neatsiejama šventinių emocijų dalimi!

Organizatoriai Panda Concert bendradarbiaudami su legendine kino kompanijos studija © 1990 Twentieth Century Fox su dideliu džiaugsmu pristato Lietuvai unikalią, iki šiol Baltijos šalyse neregėtą premjerą, kurios metu scenoje per milžinišką ekraną žiūrovai išvys „Vienas Namuose“ filmą, o gyvai scenoje dalyvaus net virš 170 žmonių, geriausių šalies profesionalų: Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras ir Kauno valstybinis choras!

Renginio metu pasinersite į tikrą išgyvenimų, emocijų, juoko, vaizdo bei muzikos garsų pliūpsnį! Vadovaujant pasaulinį pripažinimą pelniusiam dirigentui Benui Palmeriui (Ben Palmer), Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras ir Kauno valstybinis choras atliks kerinčią garsaus kompozitoriaus Johno Williamso šiam filmui sukurtą muziką. Filmo peržiūra su gyvo garso muzikos atlikimu bei galingu būriu žmonių scenoje ir įvairialypių muzikos instrumentų gausa – tai unikali kombinacija, sustiprinanti pojūčius ir nepaliekanti abejingų!

‘’Su dideliu malonumu sukūriau muziką “Vienas Namuose” filmui ir ypač džiaugiuosi, kad šis filmas pakerėjo visą pasaulį. Žinau, kad kalbu visos komandos vardu, kai pabrėžiu kokia mums yra garbė dėl įvyksiančio koncerto Lietuvoje. Tikiuosi, kad Lietuvos publika kasmet vėl ir vėl patirs mūsų filmo skleidžiamą džiaugsmą ir šildančias emocijas “ - sako John Williams

Gruodžio 16 d. šeštadienį didžiulėje ASG Arenoje, vyraujant kalėdinei nuotaikai, susitikite su Kevinu McCallisteriu, kuris netikėtai lieka namuose vienui vienas, kuomet visa jo šeima išskrenda švęsti Kalėdas į Paryžių, ir yra priverstas ginti namus ir save nuo dviejų plėšikų! Ši kultinė premjera nepaliks Jūsų abejingų!