MENIU
Sostinės kalėdinė mugė
2021 Gruodžio 18 d.
(šeštadienis)
Renginys jau įvyko
Sostinės kalėdinė mugė

„Sostinės kalėdinė mugė“ – jau gruodžio 18–19 dienomis!

Visą savaitgalį Vilniaus gyventojai ir miesto svečiai, užsukę į „Avia Solutions Group“ areną, turės išskirtinę progą atrasti džiuginantį kalėdinių prekių asortimentą: dovanų idėjas, puošmenas namams, gurmaniškus maisto produktus, rankų darbo papuošalus ir aksesuarus, naujausias aprangos kolekcijas šventėms bei prekes vaikams.

Šventinę atmosferą kurs kone 150 skirtingų maisto, mados ir grožio prekių ženklų atstovų, susibursiančių po vienu stogu.

Didžioji dalis kalėdinės mugės sostinėje dalyvių – lietuvių kūrėjai ir autoriai, ypatingą dėmesį skiriantys aukštai prekių kokybei užtikrinti. Tad mugės lankytojai turės progą mėgautis ne tik itin gausiu prekių asortimentu, bet ir išskirtine jo kokybe.

„Sostinės kalėdinė mugė“ vyks net dvi dienas „Avia Solutions Group“ arenoje . Gruodžio 18 d. lankytojai laukiami nuo 10 iki 18 val., o gruodžio 19 d. – nuo 10 iki 17 val.

Įėjimas į mugę – nemokamas!

Mugės organizatoriai primena, jog vykdant Vyriausybės sprendimą dėl COVID-19 situacijos valdymo šalyje, uždarose patalpose organizuojamuose renginiuose dalyvaujantys asmenys privalo turėti galimybių pasą. Tad lankytojus ragina nepamiršti jo turėti drauge su savimi. Jeigu jaučiate bet kokius su COVID-19 susijusius negalavimus, prašome į renginį nevykti. Saugokime vieni kitus!

Daugiau informacijos apie saugumo taisykles mugės dalyviams ir lankytojams galite rasti čia:  https://festivus.lt/informacija-lankytojams