MENIU
Ingos Valinskienės jubiliejinis koncertas
2016 Gruodžio 27 d.
(Antradienis)
Renginys jau įvyko
Ingos Valinskienės jubiliejinis koncertas

Jos balsas – tarsi ausis glostantis aksomas. Jos muzika paliečia klausytojų širdis. Jau daugiau nei dvidešimt metų ji scenoje dovanoja save, savo jausmus ir su niekuo nesupainiojamo balso skambesį.

„Scenoje esu tikroji aš“, − prisipažįsta Inga Valinskienė.

Šie metai I. Valinskienei ypatingi – vienai žaviausių Lietuvos moterų sukanka 50 metų. Tai geriausia proga įteikti dovaną ištikimiausiems savo klausytojams ir švęsti drauge su jais – Ingos laukia keturios didžiausios šalies arenos.

Jubiliejiniuose Ingos koncertuose skambės geriausios visų laikų dainos: „Būk šalia“, „Meilės muzika“, „Žvaigždė“, „Mūsų meilė – mūsų turtas“ ir daugelis kitų. Aksominio balso dainininkės gerbėjų laukia ir gurmaniška staigmena – kūriniai iš netrukus pasirodysiančio jos naujojo albumo.

Scenoje Ingai akompanuos orkestras „Vilnius Sinfonietta“, vadovaujama charizmatiškojo dirigento Vytauto Lukočiaus. I. Valinskienė dainuos su būriu garsių svečių, tad scenoje bus tikra šventė, kurioje laukiamiausiu jubiliejaus svečiu pasijus kiekvienas, net ir mažiausias klausytojas.

„Kviečiu Jus į ypatingus, nepamirštamus susitikimus. Labai Jūsų laukiu“, − prisipažįsta dainininkė.

Prie koncertų vedėjo vairo stos Ingos vyras Arūnas Valinskas. Simboliška – Arūnas buvo tas talento katalizatorius, paskatinęs išskirtinį balso tembrą turinčią žmoną dainuoti didžiojoje scenoje, yra parašęs jai ne vieną dainą.

Renginio trukmė: 2 val., 1 pertrauka.

Durys atidaromos iki renginio likus: 1 val.

 

Vaikai įleidžiami nemokamai: NE.

Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.

Renginio organizatorius: Valius, UAB.

Daugiau informacijos: NĖRA.

Salės planas