MENIU
TECH TOP 2016
2016 Lapkričio 12 d.
(šeštadienis)
Renginys jau įvyko
TECH TOP 2016

ĮĖJIMAS TIK SU RENGINIO ORGANIZATORIAUS KVIETIMAIS.

Žymiausias pasaulyje žonglierius iš Olandijos Niels Duinker „TECH TOP 2016” apdovanojimuose paneigs visus gravitacijos dėsnius

Pasiruošimas novatoriškiausiems technikos apdovanojimams „TECH TOP 2016” įsibėgėja – kūrybinė režisierių, choreografų, dizainerių, scenografų ir artistų komanda šiais metais žada nustebinti išskirtiniu ir įnovatyviu šou, nustebinsiančiu naujausiais ir dar nematytais šių metų technologiniais ir vizualiniais efektais.

 „Šiais metais tiesiogiai transliuosime iš didžiausios Vilniuje „Avia Solutions Group“ arenos, o tai suteiks daugiau galimybių sukurti technologijomis grįstą šou. Džiugu, kad prie Kūrybos namų ELITAZ prodiuserių komandos prisijungia specialiai iš Berlyno, dėl šio projekto sugrįžtantis, renginių režisierius Šarūnas Kirdeikis. Šiemet šou dominuos aukštosios mados ir skoningo futurizmo kryptys, dizainerių komanda jau kuria išskirtinio stiliaus kostiumus pasirodysiančioms žvaigždėms, ruošiama speciali programinė įranga perkelsianti suprojektuotus vaizdu į realius pasirodymus“, - keletą detalių apie žiūrovų laukiantį šou išduoda prodiuseris G. Jaunius ir patikina, kad technikos apdovanojimai šiais metais bus kupini staigmenų.

Viena jų – neįtikėtinas, tarptautinį pripažinimą pelniusių artistų pasirodymas. Išskirtiniam pasirodymui šiais metais specialiai iš Olandijos atvyksta žinomiausias pasaulyje „comedy“ žanro žonglierius Niels Duinker. Net keturių Gineso rekordų savininkas „TECH TOP 2016” apdovanojimų scenoje atliks įspūdingą numerį su netikėtu magijos prieskoniu. Kad keturių Gineso rekordų savininko techniškiausioje scenoje neatrodytų per maža, kartu su pasaulinio lygio artistu pasirodys ir vienas profesionaliausių ir talentingiausių Baltijos šalių iliuzionistų ir du Gineso rekordus pasiekęs Rokas Bernatonis.

„Žongliravimas užrištomis akimis, peiliais, veikiančiais prietaisais, laviruojant sudėtingiausiomis sąlygomis – Niels Duinker nėra nieko neįmanomo“,-  apie gerą bičiulį atsiliepia Rokas Bernatonis. Paklaustas, kokį triuką ruošia jau kitą savaitę vyksiantiems technikos apdovanojimams, Rokas tik dar labiau intriguoja: „ Tegul būna siurprizas. Galiu tik garantuoti, kad po šio triuko, žiūrovai dar labai ilgai suks galvas, kaip tai iš vis buvo įmanoma padaryti...Patikinu, šiame jungtiniame pasirodyme – gravitacija nustos egzistuoti“.

Pasirodymas, paneigiantis visus gravitacijos dėsnius, žongliravimo profesionalas, kurio pasirodymuose, vienintelis nukristi galintis dalykas būtų pačių žiūrovų žandikaulis ir net didžiausius skeptikus be amo paliksianti magija – kuo nustebins žymiausias pasaulyje žonglierius ir tarptautinį magijos profesionalų pripažinimą pelnęs iliuzionistas, sužinoti bus galima jau lapkričio 12 dieną, 21 valandą, tiesiogiai per TV3!