MENIU
80’s/90’s MEGA HITS || Vilnius
2019 Gruodžio 31 d.
(Antradienis)
Renginys jau įvyko
80’s/90’s MEGA HITS || Vilnius

80’s/90’s MEGA HITS kviečia jus 2019 metus palydėti su muzika, kuri yra... Pirmas pasimatymas! Pirmas pašėlęs vakarėlis! Pirma tikra diskoteka! Pirmas aplankytas muzikos klubas!

Prieš kiek metų tai buvo? Galite tiksliai neatsiminti datos, bet galvoje visada išgirsite, kokia muzika tądien skambėjo.

ACE OF BASE, ERASURE, 4 NON BLONDES, PET SHOP BOYS, LA BOUCHE, SNAP, HADDAWAY, REAL McCOY...

Koks ryškiausias prisiminimas iškyla prieš akis, kai prisimenate šiuos šokių aikštelių dievukus?

80’s/90’s MEGA HITS vakaro vedėjas – vienas geriausių šių dienų Lietuvos komikų ir stand-up atlikėjų – Mantas Bartuševičius turi savo požiūrį į aną laikmetį. Ir būkite tikri – nepasikuklins ir koncerte tikrai jums jį išpasakos. Pasirenkite juoktis ilgai ir daug!

O daugumai mūsų 90-ieji-metai, kai laisvė ir muzika į Lietuvą plūstelėjo kaip galinga banga. Mes ją pagavome ir šokome taip, kaip niekad anksčiau. Pašėlusiai ir nevaržomai. Diskotekose karaliavo „All That She Wants“, „What Is Love“, „It’s A Sin“ ir kiti superhitai, kuriuos be vargo galime padainuoti ir šiandien. O tada jie skambėjo kaip burtažodžiai, kaip raktas į naują spalvingą pasaulį.

Paskutinę metų dieną „Avia Solutions Group“ arenoje,vėl kviečiame paimti į rankas tą raktą ir drąsiai atverti duris į ano meto mūsų gyvenimą, kurio linksmybės buvo kaip niekad tikros ir nuoširdžios.

Juk lygiai taip pat smagiai galime pasilinksminti ir šiandien!

Drauge su puikiais mūsų dainininkais sėskime į laiko mašiną ir 2019-ųjų pabaigoje padovanokime sau įspūdžių ir prisiminimų kupiną vakarą su garsiausiais praėjusio amžiaus pabaigos superhitais.

Karina Krysko, Česlovas Gabalis, Kostas Smoriginas, Tadas Juodsnukis, Aistė Lasytė, Iglė, Dainotas Varnas – nuostabūs Lietuvos scenos balsai nusiteikę valiūkiškai pokštauti ir atlikti jums „Ace of Base“, „Erasure“, „4 Non Blondes“, „Pet Shop Boys“, „La Bouche“, „Snap“, „Haddaway“, „Real McCoy“ ir kitus grupių megahitus. Netikėtas dainininkų vakaro amplua žavės, stebins, linksmins ir, žinoma, atgaivins aibę gražių prisiminimų.

Renginio trukmė: 1 val. 20 min.

Durys atidaromos iki renginio likus: 1 val.

 

Vaikai įleidžiami nemokamai: TAIP (iki 8 metų amžiaus (neužimant papildomos vietos)).

Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.

Renginio organizatorius: Muzikos dienos, VšĮ

Daugiau informacijos: NĖRA.

Draudžiama įsinešti: gėrimų bet kokioje taroje, maisto produktų, ginklų, aštrių daiktų, gyvūnų, filmavimo, fotografavimo ir garso įrašymo įrangos (jei organizatorius nenurodo kitaip).

Salės planas