MENIU
FIBA Čempionų lygos rungtynės: Vilniaus „Rytas“ - Stambulo „Besiktas“
2021 Lapkričio 17 d.
(Trečiadienis)
Renginys jau įvyko
FIBA Čempionų lygos rungtynės: Vilniaus „Rytas“ - Stambulo „Besiktas“

Naujas sezonas, nauja komanda, nauji iššūkiai!

Vilniaus „Rytas“ 2021-2022 metų sezoną pradeda išalkęs pergalių! Atsinaujinusi komanda sieks aukščiausių vietų Fiba čempionų bei LKL kovose. Prisidėk prie komandos pergalių, mes tavęs pasiilgome!

POKYČIAI ŠIO SEZONO BILIETŲ PREKYBOJE ASG arenoje:

- Avia Solutions group arenoje rungtynėms parduodami bilietai 101, 102, 103, 104, 105, 106, 109, 113, 114 bei 115 sektoriuose yra be nurodytos konkrečios vietos. Įsigijus bilietą į nurodytą sektorių, jo ribose, galite rungtynes stebėti bet kurioje laisvoje vietoje.

101*, 102*, 103*, 104*, 107, 108, 110, 111, 112 sektoriuose bilietai yra parduodami su konkrečiomis nurodytomis vietomis

- JBR narystės savininkas į rungtynes Avia Solutions Group arenoje gali eiti su naryste be jokių papildomų veiksmų ir sėstis į laisvą vietą. Raudonosios ir Raudonosios+ narystės turėtojai turės priskirtą vietą ASG arenoje. Juodos ir kai kurių Baltų narysčių savininkai, į rungtynes galės patekti su savo narystės kortele arba bilietu ir savo nurodyto sektoriaus ribose galės rungtynes stebėti bet kurioje laisvoje vietoje.

- Bilietai galios tik su Galimybių paso sugeneruotu QR kodu, kurį kartu su bilietu reikės parodyti prie įėjimo kartu su asmens dokumentu.

- Prašome atsakingai atsiimti ar įsigyti bilietus į rungtynes, įvertinti ar atitinkate galimybių paso reikalavimus, bilietų grąžinti nebus galima.

- Galimybių paso QR kodą reikia pateikti išmaniojo įrenginio ekrane, o jei kyla abejonių dėl išmaniojo įrenginio techninių galimybių, galima Galimybių paso sugeneruotą QR kodą turėti ir kokybiškai atspausdintą.

- Jei asmuo nepateiks Galimybių paso sugeneruoto QR kodo, nebus galimybės jo nuskaityti ar asmuo nepateiks asmens tapatybę įrodančio dokumento, asmuo į rungtynes nebus įleistas. Tokiu atveju pinigai už įsigytus bilietus yra negrąžinami.

- Išmaniajame įrenginyje išsaugotą geros kokybės arba atsispausdintą QR kodą privaloma turėti viso renginio metu.

- Prašome iš anksto prieš rungtynes sugeneruoti QR kodą, kad prie durų nesudarytumėte eilės.

- Vaikams iki 6m. su tėvais įėjimas nemokamas. Su vienu bilietu, galima pasiimti vieną vaiką. Jis neturi užimti papildomos sėdimos vietos arenoje.

- Rungtynių dieną bilietai brangs.

Rungtynių taisyklės:

- Rungtynių metu privaloma dėvėti veidą ir nosį dengiančias medicinines apsaugines kaukes arba respiratorius.

- Privaloma sėdėti tik laisvose vietose.

- Prie įėjimo į areną prašome laikytis saugaus atstumo tarp kitų sirgalių, arenoje dezinfekuoti rankas, būti paruošus bilietą, galimybių paso QR kodą bei asmens dokumentą.

- Venkite bet kokio fizinio kontakto su krepšininkais ar trenerių štabu.

- Prašome laikytis čiaudėjimo ir kosėjimo etiketo, nevykti į areną, jei jaučiate peršalimo simptomus.

- Maistas ir gėrimai leidžiami tik tam tikrose nustatytose zonose, į sėdimas vietas neštis ir vartoti maistą ir gėrimus yra draudžiama.

- Pasiliekame teisę neįleisti į rungtynes arba išprašyti iš jų nesilaikančių šių taisyklių.

Vilniaus „Ryto“ administracija

Renginio trukmė: 2 val.

Durys atidaromos iki renginio likus: 1 val.


Vaikai įleidžiami nemokamai: TAIP (iki 6 metų).

Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.

Renginio organizatorius: KK STATYBA, VšĮ

Daugiau informacijos: NĖRA.

Salės planas