MENIU

Pamatyk, kam Mantui prireikė čiulptuko

2016-11-17

Mantas Jankavičius pristato naują dainą „Šiandien tu man graži“  ir specialią jos choreografiją, kurią sukūrė  pasaulio hiphopo čempionų šokių grupė „No money“. Ši daina  –  apšilimas prieš grandiozinius superkoncertus „In  One Show“,  kuriuos Mantas pristatys gruodžio 30 d. – Vilniuje „Avia Solutions Group“ arenoje. Juose į vieną  įspūdingą besisukančios scenos šou susijungs garsiausios Manto programos „Frank Sinatra Show“, „Queen Show“, „Čiuožki Show“ ,  „Tribute to Robbie Willams“ ir geriausios Manto dainos.

Mantas prisipažįsta, kad yra labai patenkintas nauja daina ir jos choreografija. „Ši daina yra linksma, miela ir  šiek tiek komiška. Vaikinas bando įrodyti merginai, kad nereikia dėl nieko jaudintis, kad viskas yra gerai taip, kaip yra dabar.  Merginų vardai dainoje yra tiesiog gražūs,  nereikia ieškoti tų vardų sąsajų su manim, nors tikrai pažįstų bent po vieną merginą tokiu vardu“, – juokėsi Mantas.

Šokių grupės „No money“ lyderis Kęstutis Baranauskas pasakojo, kad Manto pasiūlymas kurti  teatralizuotą šokį naujai dainai jį užklupo pasaulio čempionate Austrijoje. „Manto „Čiuožki“ choreografija tokia garsi ir žinoma, kad jos šešėlyje kurti naują buvo tikras iššūkis, bet mes susidorojome puikiai. Mantas  aktyviai dalyvavo kūryboje. Šokis turi juokingų elementų“, – sakė vienas geriausių Lietuvos šokėjų. Drauge  su K.Baranausku grupėje šoka  2005 ir 2011 metų pasaulio čempionai: Dainius Žebrauskas (Skruzdėliukas),  Gitis Bertulis ir Marijanas Staniulėnas.