MENIU

„Leon Somov & Jazzu“ turas taps rekordiniu

2016-12-08

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu ir prodiuseris Leonas Somovas gali šokinėti iš džiaugsmo. Penkias Lietuvos arenas gruodį aplankysiantis turas „Winter Is Coming“ susilaukė itin didelio muzikos mylėtojų susidomėjimo ir taps labiausiai lankomu turu grupės istorijoje. Bilietų pardavimai rodo, kad atlikėjų koncertą pamatys per 30 tūkstančių žmonių.

„Šie koncertai mums yra labai svarbūs ir laukiami. Juk Kalėdos – ypatingas laikas, kurio metu norisi būti apsuptiems svarbiausių bei mylimiausių žmonių, o tokie mums yra mūsų gerbėjai. Nekantraujame vėl dalintis su jais muzika, šiluma ir nuoširdumu, todėl žinia, jog visose arenose bilietai yra tiesiog graibstomi, mums yra be galo džiugi. Tai geriausia dovana ir įvertinimas, kokią gali gauti atlikėjas“, – nuostabos neslėpė Justė Arlauskaitė-Jazzu. 

Itin didelis publikos susidomėjimas, dėl kurio arenose atidaromi papildomi sektoriai, dar kartą liudija, kaip šie atlikėjai Lietuvoje yra labai myli ir vertinami. Leono Somovo elektroninių garsų valdymas, Jazzu vokaliniai pasažai, visada nuoširdi emocija, besąlygiškas dėmesys kokybei ir preciziškumas iki mažiausių detalių kiekvieną koncertą paverčia įsimintinu bei išskirtiniu. Už tai jie buvo įvertinti ir muzikos industrijos profesionalų – „Leon Somov & Jazzu“ net tris metus iš eilės paskelbti geriausia metų grupe didžiausiuose Lietuvoje M.A.M.A apdovanojimuose.

Kalėdinis turas bus ypatingas dar ir tuo, jog tik šiuose koncertuose bus galima įsigyti naujausią kolektyvo albumą „Moments“, kurį patys atlikėjai vadina iki šiol geriausiu savo darbu. Albumo muzikinė skalė – labai plati: nuo daugelio mėgstamų lėtų baladžių iki šokių muzikai tinkančių kūrinių, o kiekviena albumo daina bus praturtinta ir paties Leono darytomis fotografijomis.

„Winter is coming“ pasirodymai žada šilčiausius žiemos vakarus, kuriuose skambės klausytojų mylimi dueto kūriniai, tokie kaip „Lower Than the Ground“, skausmingos meilės hitas „Ką tu su manim darai?“, sintezatorių atgimimui atiduota duoklė „Nieko apie mus“, daina „Po mano oda“, kuri ypač daug reiškia pačiai atlikėjai, ir daugybė kitų.

„Leon Somov & Jazzu“ turo „Winter Is Coming“ koncertas vyks gruodžio 28-ąją – Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje. Turo organizatoriai atkreipia dueto gerbėjų dėmesį, kad bilietai į koncertą brangs nuo gruodžio 9 d.