MENIU

Po M. Levickio šou žiūrovai neslėpė ašarų (video)

2016-12-22

Martyno Levickio kuriamas „Classic Live Show“ trečiadienį pratęsė triumfo žygį per Lietuvą. Žiūrovus nuklojantys natų lapai, iš palubės narve nusileidžiantis atlikėjas, gyvi drugeliai, fatališkas žinomų Lietuvos solisčių trio, motoroleris tarp žiūrovų ir netikėtas Lady Gaga skambutis – M. Levickio idėja paversti klasikinę muziką žaidimų aikštele buvo įgyvendinta su kaupu.

„Turiu pasakyti, kad pradžia buvo sunki. Jaudulio buvo, nes arenoje susirinko tūkstančiai žmonių. Tačiau įsivažiavome ir koncerto pabaigoje tikrai matėsi, kad publika ošė ir šaukė „pakartot“ – tai išties yra medus širdžiai“, – įspūdžiais po šou dalinosi M. Levickis.

Kauno „Žalgirio“ arenoje žiūrovai neslėpė per koncertą apėmusių emocijų, gerų žodžių ir netgi ašarų. M. Levickis taip pat paskendo Lino Adomaičio glėbyje ir sulaukė itin teigiamo jo įvertinimo.

„Classic Live Show“ programoje skamba klasikinės muzikos kompozitorių W. A. Mozarto, A. Vivaldi, D. Šostakovičiaus, G. Rossini ir G.  Verdi, taip pat šiuolaikinių autorių E. Morricone, Stingo bei Lady Gaga kūrinių interpretacijos.

Šou pasirodo tenoras Mindaugas Jankauskas, pripažintos solistės Ieva Prudnikovaitė-Pitrėnienė, Oneida Kunsunga-Vildžiūnienė ir jaunosios kartos smuikininkė Justina Auškelytė, šoka LNOBT režisierė, balerina Jūratė Sodytė. Koncerto metu Martyną globoja į nerangaus liokajaus vaidmenį įsikūnijęs aktorius Darius Petkevičius.

Paskutinis „Classic Live Show“ pasirodymas įvyks Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje gruodžio 29 d.