MENIU

Žiūrovų akimis: „Nuo sėdimų vietų visi klausytojai pakilo ir judėjo kartu su ritmu“

2019-12-27

Šventų Kalėdų vakarą į ,,Avia Solutions Group" areną buvome sukviesti pasiklausyti balsingojo Martyno Kavaliausko šventinio GALA koncerto. Su juo kartu pasirodė ,,Rinktinis Bigbendas", dvi nuostabaus balso pritariančios vokalistės ir šokėjai.

 

Salė nedrąsiai užsipildė tiek garbingo amžiaus amžiaus publika, tiek šeimomis su mažaisiais klausytojais. Susėdusios damos tik prasidėjus koncertui iškart pasidžiaugė, kad „toks gražus jaunuolis ir taip gražiai dainuoja". Tad nuo pat pirmųjų akordų Martynas sužavėjo visus ne tik nuostabiu sodriu balsu, bet ir kerinčia nuoširdžia šypsena ir elegantiška išvaizda. Po pirmosios dainos jis pasveikino visus su šventėmis, pasidžiaugė, kad visi susirinko šventinį vakarą ir palinkėjo, kad šis vakaras būtų kupinas gerų gerų jausmų.

 

Koncerto metu skambėjo lietuviškos estrados legendinės dainos: Gyčio Paškevičiaus ,,Dalužė", ,,Tu vėjo paklausk", maestro Vytauto Kernagio ,,Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj", Kastyčio Kerbedžio ,,Nakty" ir kitos. Taip pat buvo galima išgirsti ir populiariosios pasaulio muzikos klasikos kaip Elvio Preslio ,,Crazy little thing called love", kurios anot pačio Martyno Kavaliausko labai nemėgsta jo žmona Rusnė. Nors nuo pat pirmųjų dainų publika buvo drąsiai kviečiama pašokti prie scenos, bet tik antroje koncerto dalyje prie šokančių mažųjų klausytojų prisijungė ir jų tėveliai bei kiti klausytojai. Po biso sugrojus nostagiškąjį itališką hitą ,,Volare" prie scenos buvusios poros ėmė energingai suktis, ,,Rinktinio Bigbendo" nariai šėlo scenoje, o nuo sėdimų vietų visi klausytojai pakilo ir judėjo kartu su ritmu.

 

Gailėkitės tie, kurie praleidote šį jaukų vakarą. Tik geriausiais žodžiais galiu atsiliepti, nes tai buvo pats geriausias „giminės balius''. Ir ne šiaip giminės, bet tos nerealios giminės, kurioje močiutės dainuoja ir juda nepaisant skaudančio klubo, šeimynos kartu su vaikais smagiai sukasi ratelyje, o giminės pažiba - Martynas Kavaliauskas, džiugina visus savo talentu. Ačiū už jaukų muzikinį vakarą ir dėkoju už nuostabias šventines akimirkas koncerto rengėjams ir atlikėjams.

 

Nuotraukos ir tekstas: Iveta Kaurynaitė