MENIU

Karantino laikotarpiu „Tiketa“ ilgina dovanų čekių galiojimą

2020-03-18

Reaguodama į padėtį šalyje, bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ pusmečiu ilgina „Tiketa“ dovanų čekių galiojimą. Visi nuo šiandien karantino laikotarpiu įsigyti „Tiketa“ dovanų čekiai galios 12 mėn.

„Džiaugiamės, kad „Tiketa“ dovanų čekis per keletą metų tapo populiari dovana, kurią savo artimiesiems, draugams, kolegoms įvairiomis progomis renkasi renginių mylėtojai visoje šalyje. Nors šiuo metu gyvename karantino režimu, įvairioms progoms ir sukaktims karantino režimas negalioja, todėl įsiklausėme į rinkos poreikį prekėms, kurioms gauti nereikia žmogaus kontakto, ir vartotojų patogumui ilginame „Tiketa“ dovanų čekių galiojimo terminą. Dovanų čekių galiojimo laikas nuo 6 mėnesių pratęsiamas iki 12 mėnesių“, – sako bendrovės „Tiketa“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.

Pasak jo, esant rekomendacijoms vengti kontakto su kitais žmonėmis, „Tiketa“ dovanų čekis yra saugi dovana. Bendrovės dovanų čekį galima patogiai, paprastai ir saugiai įsigyti bei padovanoti internetu. Galima rinktis skirtingų verčių dovanų čekius, kurių kiekvienas per 12 mėnesių nuo įsigijimo datos galės būti iškeistas į bilietus į bet kurį „Tiketa“ platinamą renginį. Negana to, galima pasirinkti norimai progai labiausiai tinkantį dovanų čekio šabloną.

„Šioje ekstremalioje situacijoje turime puikią galimybę dar kartą įsitikinti, kiek daug mūsų šalyje yra sąmoningų ir supratingų vartotojų. Mes, „Tiketa“, taip pat stengiamės, kad mūsų visuomenės mintys ir nuotaikos būtų kuo šviesesnės. Tikiu, kad kai ekstremali padėtis bus suvaldyta, vėl jausimės ramūs ir saugūs, būsime išsiilgę socialinio gyvenimo, renginių taip pat, – tikina A. Žiauberis ir ragina žmones, turinčius nepanaudotų dovanų čekių, patikrinti jų galiojimo laiką ir iškeisti juos į bilietus į vėliau pavasarį, vasarą ar rudenį planuojamus patinkančius renginius. – Gražūs ateities planai – gali tapti puikiu optimizmo, vilties ir geros nuotaikos šaltiniu.“

„Tiketa“ dovanų čekį galima įsigyti čia: http://bit.ly/2wdZrNe