MENIU

Kviečia į online renginių savaitgalį

2020-05-21

Pastarosiomis savaitėmis pavasarinė šiluma nelepina, o dėl šalyje vis dar galiojančio karantino, pramogų galimybės taip pat apribotos. Pasiilgusiems kultūros, fizinio aktyvumo ir norintiems smagiai bei šiltai laiką praleisti namuose bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ siūlo sprendimą – kviečia pasinerti į „Online renginių“ savaitgalį.

„Turėjome ne vieną progą įsitikinti, kad pramogauti namuose gali būti labai smagu, juolab, kad šiuolaikinės technologijos leidžia turėti daugelį pramogų savo namuose. Mūsų siūlomų „Online renginių“ tinklelis sparčiai pildosi, tad kviečiame pasinerti į vaizdo įrašų transliacijų sūkurį ir dar šiek tiek su visa šeima papramogauti namuose“, – sako bendrovės „Tiketa“ marketingo skyriaus vadovė Živilė Koncevičienė

Šį savaitgalį, gegužės 23–24 d., visas „Tiketa“ platformoje esančias renginių vaizdo įrašų transliacijas žiūrovai galės stebėti už pusę kainos. Nuolaidos kodas: NAMUOSE.

Pasinaudojus akcijos pasiūlymu, už simbolinį kelių eurų mokestį galima pamatyti tokių renginių vaizdo įrašus kaip publikos pamilto „Domino“ teatro spektakliai, velnio smuikininko Davido Garretto koncertas, Klaipėdos pilies teatro ir Kauno miesto kamerinio teatro spektakliai, Bardai.LT koncertas, Vlado Bagdono jubiliejinis koncertas, taip pat sudalyvauti skirtingose treniruotėse, tarp kurių ir pasaulio kikbokso čempiono Sergejaus Maslobojevo pamokos.

Tam, kad žiūrovai galėtų pasinaudoti „Tiketa“ paslauga „Online renginiai“, tereikia turėti savo paskyrą „Tiketa“ svetainėje, bet kokį prie interneto prijungtą įrenginį (kompiuterį, planšetę, išmanųjį telefoną) ir įsigyti bilietą. Žiūrovas, įsigijęs bilietą, gauna nuorodą į pasirinkto renginio vaizdo įrašo transliaciją. Aktyvavus turimą bilietą, priklausomai nuo renginio tipo, įrašo transliaciją galima stebėti 24-48 val.

„Tiketa“ yra pirmoji bilietų platinimo bendrovė šalyje pristačiusi renginių įrašų transliacijų internetu paslaugą „Online renginiai“. Ši paslauga visuomenei siūlo galimybę bet kuriuo laiku ir iš bet kurios pasaulio vietos legaliai mėgautis kokybišku pramoginiu turiniu, o renginių organizatoriams ir atlikėjams leidžia uždirbti iš savo koncertų, spektaklių ar kitų renginių įrašų transliacijų.