MENIU

M. Pultaražinskas sieks tapti kovinio sporto istorijos dalimi: stos į kovą dėl čempiono diržo

2022-02-03

Laikinasis KOK čempionas svorio kategorijoje iki 65 kilogramų Matas Pultaražinskas laikinas pasirengęs tapti didžia Lietuvos ir pasaulio kovinio sporto istorijos dalimi: kovo 19 dieną „KOK’99 Mega series “ ringe jis susikaus dėl čempiono diržo su Suomijoje gyvenančiu tailandiečiu Poku Biilu.

Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje vyksiančiame turnyre M.Pultaražinskas turės galimybę tapti pirmuoju lietuviu, tapusiu pasaulio čempionu svorio  kategorijoje iki 65 kg. 

„Seniai laukiau šios galimybės. Manau, jau ne kartą įrodžiau, kad esu vertas kautis dėl čempiono diržo“, – sakė klubo „Titanas“ auklėtinis.

 P. Biilas 2020-ųjų vasario mėnesį Helsinkyje kovoje dėl čempiono diržo nugalėjo „spartietį“ Igorį Osininą.

Apie kovą tarp P.Biilo ir M.Pultaražinsko buvo kalbama dar prieš Mato susitikimą ringe su „Fighter House“ atstovu Vitu Karosu. Priminsime, kad M.Pultaražinskas minimalia persvara po ekstra raundo išplėšė pergalę. 

M. Pultaražinsko treneris Marius Misiūnas apie būsimą kovą ir jau laukiantį varžovą kalbėjo nedaug. „Mes laukėme šios kovos ir kovo 19 d. būsime pasirengę“.

Pats P.Biilas neslėpė, kad žino, ko gali tikėtis iš priešininko. 

„Žinau, kad M.Pultaražinskas yra jaunas, energijos kupinas ir agresyvus kovotojas. Manau, su manimi norės viską baigti greitai, į kovą eis „užsitaisęs“, – sakė P. Bilas – Tačiau tikiu, kad galiu jam neleisti to padaryti, galiu viską pratęsti iki penkto raundo. Pirmajame visada žvalgausi, leidžiu priešininkui parodyti save, o antrame ir trečiame raunde aš darau savo darbą, kadangi tam būsiu pasirengęs.

Daugiau informacijos apie artėjantį „KOK’99 Mega series “ turnyrą - www.bushido.lt ir www.kokfights.com 

Bilietus galite įsigyti - tiketa.lt ir bilietai.lt