MENIU

Konferencijų ir privačių renginių organizatoriai vis dažniau renkasi „Avia Solutions Group“ areną

2022-03-29

Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenos renginių skyriaus vadovė Olga Zacharova atskleidė, kad didžiosios šalies renginių salės sėkmingai prisitaiko prie kintančių rinkos poreikių, todėl patrauklia kainodara, kokybišku aptarnavimu ir universalumu pritraukia vis daugiau konferencijų ir privačių renginių.

„Konferencijas ir privačius renginius arenoje rengėme visada, bet, po pandemijos, ženkliai išaugo dėmesys iš įvairių mažesnio formato renginių organizatorių. Todėl peržiūrėjome savo kainodarą ir šioje srityje tapome dar konkurencingesni – rengti konferencijas „DELFI TV Lounge“ arenos erdvėje visą pavasarį galite vos už 30 eurų dalyviui“, – teigė O. Zacharova.

„Pastebime, kad konferencijų ir privačių renginių organizatoriai vis dažniau pradeda teikti pirmenybę arenoms, kurių universalumas įgalina kokybišką išpildymą ir leidžia sužavėti dalyvius, o arenos dydis ir infrastruktūra užtikrina saugumą ir greitį. Pamenu, kaip vienas organizatorius savo pasirinkimą organizuoti renginį arenoje mums puikiai iliustravo fraze: „Daugiau vietos – daugiau galimybių“, – pridurė pašnekovė.

Beveik dešimtmetį renginių rinkoje dirbanti O. Zacharova teigia pastebi, kad susidomėjimas mažesnio formato renginiais Lietuvoje stabiliai auga jau ne vienerius metus. Šią tendenciją pašnekovė vertina, kaip galimybę pademonstruoti arenos universalumą ir sugriauti nusistovėjusį mitą.

„Augančią paklausą mažesnėms erdvėms pastebėjome jau iki pandemijos, todėl džiugu, kad dar 2018 metais sėkmingai išplėtėme savo pasiūlą mažesnio formato, konferencijų ar privatiems renginiams, kai pristatėme „Cozy“ ir „Confer“ renginio salių variantus. Todėl dabar esame puikiai pasiruošę renginiams tiek su keliais šimtais, tiek su keliais tūkstančiais žiūrovų“, – prisiminė renginių ekspertė.

LFF apdovanojimai „Avia Solutions Group“ arenoje:

„Arenoje telpa iki 12,5 tūkst. žiūrovų, bet turime daugybę mažesnių renginių, kas padeda sugriauti seną mitą, jog arena yra skirta tik „dideliems“ renginiams. Šiemet surengėme ne vieną „Confer“ formato ar privatų įmonės renginį, iš kurių būtų galima išskirti „DELFI TV Lounge“ erdvėje vykusius LFF apdovanojimus su koncertine programa arenos amfiteatre arba įspūdingą bendrovės „BITĖ“ renginį“, – dėstė O. Zacharova.

„Esame pirmoji universali arena Lietuvoje, todėl ir toliau aktyviai dirbsime adaptuodamiesi prie kintančios rinkos sąlygų ir pateisintumėme įvairiausių renginių tipų organizatorių lūkesčius. Arenos erdves galime pritaikyti viskam: nuo ledo ritulio rungtynių iki įmonės mokymų su 50 dalyvių“,  – akcentavo pašnekovė.