MENIU

Maloni staigmena: J. Valančiūnas žais „BROLIAI. Karjeros finalas“ rungtynėse

2022-05-31

Naujajame Orleane praėjusį sezoną garsiai skambėjęs Lietuvos krepšinio žvaigždės vardas netrukus vėl aidės Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje. Ne vienerius metus NBA lygoje garsėjantį lietuvį krepšinio sirgaliai galės išvysti ir brolių Lavrinovičių atsisveikinimo rungtynėse, vyksiančiose birželio 18 dieną.

 

„BROLIAI. Karjeros finalas“ padėkos šventę rengiantys Darjušas ir Kšištofas džiaugiasi, kad Jonas Valančiūnas ir daugybė kitų profesionaliai teberungtyniaujančių krepšininkų sutiko atvykti tiesiai iš Lietuvos rinktinės pasiruošimo stovyklos, kurioje ruošiamasi pasaulio čempionato atrankai, ar net iš šeimos atostogų. „Jūs matėt kokie centrai pas mus žais! Jonas, Artūras... O jei dar Donatas Motiejūnas prisijungs, tai su broliu dabar „štanginėje“ užsidarysim, kad galėtumėm pasistumdyti su tokiais vyrais“, – juokavo Kšištofas.

 

Paskutinį kartą pasistumdyti finalo kaltininkams teks ir su tokiomis legendomis kaip A. Macijauskas, R. Javtokas, S. Jasaitis, M. Kalnietis bei R. Šiškauskas. Tikslios komandų sudėtys bus paskelbtos kitą savaitę, tačiau jau dabar žinoma, kad į pergalę komandas ves tituluočiausi Lietuvos treneriai – Antanas Sireika ir Jonas Kazlauskas. Tikimasi, kad Prancūzijoje šiuo metu žaidžiantis Donatas Motiejūnas spės užbaigti sezoną ir taip pat pasinaudos brolių kvietimu.

 

Birželio 18-oji bus ne tik brolių karjeros finalo rungtynės, bet ir diena, kai visi norintys galės susitikti su savo mylimiausiais žaidėjais. Po renginio bus galima nusifotografuoti, gauti autografą ar paprasčiausiai paspausti ranką – krepšininkai pasiruošę nudžiuginti kiekvieną. Organizatoriai prideda, jog pertraukėlių metu šventė taip pat nesustos, mat nuotaiką ir sirgalių bei komandų užsidegimą palaikys vedėjas Karolis Tiškevičius, o nuo kėdžių kels Vido Bareikio dainos.

 

Bilietai tirpsta labai greitai, tad renginio organizatoriai ragina savaisiais pasirūpinti kuo skubiau bilietai.lt svetainėje. Dalis už bilietus surinktų lėšų bus skiriamos nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems vaikams. Negalėsiantiems tapti šios išskirtinės krepšinio šventės dalimi gyvai, rungtynes taip pat bus galima stebėti tiesiogiai per TV3.